« home
Terug naar startpagina
 
home HOS zakelijk MotorsportSmeermiddelen voor alle soorten motoren, een compleet programma van smeerolie en onderhoudsprodukten van het merk elf. Een exclusief merk voor in uw motorfiets speciaalzaak. 

De kwaliteit van deze producten is ontstaan door de jarenlange samenwerking met diverse motorfiets fabrikanten, en parntership in de diverse competities. Met het ELF Moto programma heeft een kwaliteitsprodukt in huis.

Het Elf Moto Program werd ontwikkeld met dezelfde kwaliteitseisen als de producten die Elf nu al meer dan 30 jaar voor de competitiesport op punt stelt. Hierin wordt Elf trouwens erkend als vooraanstaand expert en referentie in het Grand Prix-circuit. Voor de samenstelling van deze hoogwaardige producten werden additieven en basisoliën gebruikt van een nieuwe generatie. Ze zijn zonder verlies aan efficiëntie compatibel met loodvrije benzines en katalysatoren.

Het Elf Moto Program omvat vier produktgroepen:

Elf Moto smeermiddelen, om de kractbron van u moto in topconditie te houden!
Elf Moto Mechanical, deze categorie omvat de producten die bestemd zijn voor de mechanische onderdelen van uw moto, zoals de versnellingsbak of de vorken.
Elf Moto Bike Care, voor de reiniging van uw moto.
Elf Moto Additives, deze additieven werden ontwikkeld om u toe te laten het maximum uit uw motor te halen en tegelijk zijn levensduur te verlengen.

Wilt u informatie over het ELF Moto programma, neemt u dan
contact op met onze afdeling verkoop.


 
officieel dealer
contact | reageren
  Brandstoffen  
  Tankcardservice  
  Truckwash  
  Smeermiddelen  
  Ad Blue  
  Gassen  
  Reiniging  
  Equipment  
  Verhuur  
  Olie analyse  
  Duurzaamheid  
HOS Oil Olieprodukten

T 0512 - 34 24 18
F 0512 - 34 17 00
M info@hosoil.nl