« home
Terug naar startpagina
 
home HOS zakelijk Inovatie voor de scheepvaart



TOTAL Inland Marine heeft, als marktleider in smeermiddelen op het water, veel te bieden aan de scheepvaart.

Wij als dealer van TOTAL leveren een breed pakket smeermiddelen die specifiek ontwikkeld zijn voor de scheepvaart industrie.

De producten van TOTAL Inland Marine worden niet alleen in laboratoria op hun kwaliteiten beoordeeld. Dit gebeurt ook tijdens fieldtests, waarbij werkend aan boord motortesten in de dagelijkse praktijk worden uitgevoerd. TOTAL Inland Marine kan dus zelf, waar nodig of gewenst, een endoscopie uitvoeren. Als gebruiker van TOTAL producten beschikt u zo over een grote specialistische kennis van motorendiagnostiek en olieanalyse. Met deze gegevens kunnen de meest geschikte verversingsintervallen worden vastgesteld. Als klant bent u op die manier verzekerd van een optimaal brandstofrendement en een minimale slijtage van uw motor.

Ons land kenmerkt zich door haar enorme potentieel aan watersport- en pleziervaartfaciliteiten. Er is veel water ter beschikking voor recreatie. Wij beseffen dat ook de consumenten behoefte hebben aan hoogwaardige smeermiddelen en specialiteiten om zorgeloos te kunnen recreeren op het water.

TOTAL beschikt over een eigentijdse, moderne range onder de merknaam TOTAL NEPTUNA

 

 


 
officieel dealer
contact | reageren




  Brandstoffen  
  Tankcardservice  
  Truckwash  
  Smeermiddelen  
  Ad Blue  
  Gassen  
  Reiniging  
  Equipment  
  Verhuur  
  Olie analyse  
  Duurzaamheid  
HOS Oil Olieprodukten

T 0512 - 34 24 18
F 0512 - 34 17 00
M info@hosoil.nl